Ćirinom otkriću, Nemanji Supiću, otkaz u Vojvodini

Ćirinom otkriću, Nemanji Supiću, otkaz u Vojvodini

Edmir Škorić

Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativni golman Nemanja Supić dobio je "nogu" u srbijanskog prvoligašu Vojvodini.

Kako se i očekivalo, čelništvo Vojvodine krenulo je u čistku. Kap koja je prelila čašu kod čelnih ljudi kluba svakao je blamaža koju je novosadski klub doživio proteklog vikenda u Subotici.

''Kao prvo, iz prvog tima su do kraja prvenstva udaljeni Nemanja Supić, Aleksandar Katai, Branislav Trajković i Daniel Mojsov. Supiću je rečeno da može odmah da traži novi klub, dok je Kataijev klub Olimpijakos iz Atine obavešten o našoj odluci", kazao je potpredsjednik Upravnog odbora kluba Dušan Vlaović.

''Svi krediti su potrošeni i potezi koje smo povukli su i naša poruka da ne postoje ni umišljene, ni istinske zvezde koje mogu da se ponašaju mimo pravila kluba kakav je Vojvodina'', nastavio je Vlaović, a prenosi dnevnik.rs.

Zanimljivo da je danak loših rezultata platio i kondicioni trener Zoran Banićević.

Supić je, podsjetimo, svoju slavu stekao braneći za bh. reprezentaciju u susretima protiv Belgije, kada je Zmajeve s klupe vodio Miroslav Ćiro Blažević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti