Cirkusu nema kraja: Na Grbavicu došao navijati, pa zaigrao

Premijer liga je odavno postala predmet šprdnje

Cirkusu nema kraja: Na Grbavicu došao navijati, pa zaigrao

S. Mlaćo

Zanimljivu scenu zabilježili smo na jučerašnjem meču između Željezničara i Širokog Brijega (0:0), a ona je samo nastavak takvih stvari koje odavno gledamo u našoj Premijer ligi.

Naime, svoje prve minute u novoj sezoni BH Telecom Premijer lige upisao je napadač Plavih sa Grbavice Ajdin Mujagić koji je šansu dobio 84. minuti umjesto Asima Zeca.

No, ništa ne bi bilo čudno da Mujagić uopšte i nije bio u planovima Admira Adžema za sinoćnji meč. Naime, Mujagić je u 19 sati, sat prije početka utakmice, viđen u naselju Otoka kada je krenuo prema stadionu Grbavica kako bi pružio podršku svojim saigračima u veoma važnom duelu.

Kada je se pojavio na stadionu Grbavica, Adžem je odlučio da ovaj nogometaš bude u zapisniku, a iz istog je "izletio" Dženis Beganović, što se jasno vidi i u zapisniku koji je novinarima dodijeljen nekih sat vremena uoči meča.

Na kraju je Mujagić dobio dres sa brojem 27 koji inače nosi Kemal Osmanković koji je zbog povrede meč gledao sa zapadne tribine stadiona Grbavica. Mujagić je na kraju dobio priliku, te zaigrao u dresu sa prekriženim prezimenom Osmanković, a za samo jednu minutu provedenu na terenu zaradio je i žuti karton.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Koliko nam to teško bilo priznati, u Premijer ligi se igra nikad gori fudbal, a sama liga je postala predmet šprdnje ogromnih razmjera. Svjedoči to i situacija sa Grbavice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi