Ćiro: BiH je nogometna velesila
Miroslav Blažević, selektor naše fudbalske reprezentacije

Nakon Uzbekistana

Ćiro: BiH je nogometna velesila

Iako meč protiv Uzbekistana (0:0) nije mogao zadovoljiti ukuse bh. navijača, bez obzira na činjenicu da su za A tim igrali uglavnom fudbaleri iz visoko rangirane PL BiH, selektor Miroslav Blažević ima drugačije mišljenje.

«Imamo razloga biti ponosni. Meč je bio težak, vraćamo se neporaženi i još jednom se pokazalo da je BiH nogometna velesila», u svom stilu je kazao Ćiro.

Naša selekcija sutra stiže u Sarajevo, a zatim će se uputiti u hotel «Hercegovina» koji će biti baza uoči naredna dva prijateljska meča. Protiv selekcije bh. novinara u petak (Olimpijski stadion «Asim Ferhatović – Hase») i Omana u Francuskoj (utorak, 9. juni).

Ono što raduje je priključenje naših najboljih igrača A timu pa će u duelu sa Omanom to djelovati mnogo drugačije od onoga što smo vidjeli u Uzbekistanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije