Ćiro: Brine me idealna atmosfera

Trener svih trenera želi da se malo "zakuha"

Ćiro: Brine me idealna atmosfera

Adnan Beganović

Pripreme fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine pred susrete s Armenijom i Turskom odvijaju se prema planu, a danas će izabranici trenera svih trenera odmjeriti snage s Famosom u Hrasnici u 17 sati.

Tri dana ostalo je do gostovanja našeg nacionalnog tima u Jerevanu. Danas će selektor našeg nacionalnog tima u duelu s niželigašem iz Hrasnice najvjerovatnije uigravati ekipu koja će izaći na megdan Armencima, a posljednje informacije govore da će protiv Famosa Zmajevi nastupiti u sljedećem sastavu: Begović, Spahić, Nadarević, Jahić, Salihović, Muratović, Rahimić, Pjanić, Ibričić, Džeko Ibišević.

Trener svih trenera jako je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema, ali selektora našeg nacionalnog tima brine idealna atmosfera u momčadi:

„Strah me malo što sve štima besprijekorno. Od početka priprema pokušavam nekoga uhvatiti u „zijanu“ da ga dobro „poderem“, ali mi nikako ne uspjeva. Niko da zucne, da čujem da gunđa, da minutu zakasni“, rekao je Blažević sa San te dodao:

„Imam veznjaka kakvih nema u Brazilu. Na velikim sam mukama i moram nešto „iskemijati“. U susretu s Armencima zanima me samo pobjeda. U ovom trenutku ne razmišljam o Turskoj, Armenci su mi jedina preokupacija.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.