Ćiro: Još uvijek čekam Husića

Blažević nakon utakmica

Ćiro: Još uvijek čekam Husića

Fudbaleri Slobode ušli su u drugu sedmicu bazičnih priprema u slovenačkom Kopru. Tuzlaci vrijedno rade pod trenerskom palicom Miroslava Blaževića, a u Kopru su odigrali četiri utakmice sa Piranom 9:0, Crvenom Zvezdom 0:3, Krkom 2:1 i Triglavom 2:2.

„Mogu biti zadovoljan tim utakmicama, ali moram biti iskren pa reći kako još uvijek čekam na učinak pojedinih igrača. Konkretno na Husića kod kojeg se osjeti da nije najspreminiji. I kod Jahića osjetim brz zamor, a kod nekih drugi i da nisu elementarno spremni“, izjavio je Miroslav Blažević. 

Sloboda će u Sloveniji odigrati susret sa Portorožom, a možda i sa još nekim rivalom. Po povratku u Tuzlu Sloboda će igrati sa Slogom iz Simin Hana (18. februar), Mladosti iz Velike Obarske (20. februar) i protiv Gradine u Srebreniku (23. februar).

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.