Ćiro: Mi smo pobijedili!
Bh. navijači imaju se čemu radovati

Nakon utakmice

Ćiro: Mi smo pobijedili!

Miroslav Ćiro Blažević oduševljen je igrom svoji pulena. Bosna i Hercegvina otkinula je bod, ali i u potpunosti nadigrala ekipu koja je prije samo par mjeseci vrijedila za potpunog favorita.

Nova generacija bh. fudbalera svom silinom korača ka svjetlima velike fudbalske pozornice, a večeras su momci pokazali da se nikoga ne trebaju bojati.

“Snagu ekipe cijenim po broju prilika, a ne po broju golova.”, tvrdi Ćiro. “Statistika kaže da smo imali četiri prilike više i odgovorno tvrdim da smo u potpunosti nadigrali protivnika. Iako večeras nije bilo pobjednika, mi smo pobijedili!”, zadovoljan je Trener svih trenera.

“Uvjeravam vas da ćemo sačuvati četiri boda prednosti.”, ulio nam je sigurnost selektor na kraju press konferencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije