Ćiro: Nervozan sam, ali pobjeđujemo!

Ćiro: Nervozan sam, ali pobjeđujemo!

Nešto više je od tri sata ostalo do početka istorijskog susreta za našu reprezentaciju. Novinarska ekipa našeg portala nalazi se u Zenici, a prije nekoliko trenutaka trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević, za SportSport.ba je rekao:

"Nervozan sam sine, jako nervozan. Dvije kutije cigara ispušio sam do sada, ali trudim se da moju nervozu ne vide ovi naši vitezovi. Danas smo imali jedan kraći sastanak i rekao sam im da ne podliježu pritisku, da igramo igru po kojoj smo prepoznatljivi u Evropi. Znači, spustiti loptu na zemlju, igrati kratkim pasovima i ukoliko ispoštujemo to na terenu, siguran sam da ćemo se radovati".

"Znam da će publika zahtjevati pogodak odmah na početku susreta, ali to nam ne smije 'zakovati' noge. Strpljivom igrom pobijedit ćemo, siguran sam u to. Ovaj narod to zaslužuje", dodao je Ćiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.