Ćiro odlučio:Supić počinje od prve minute
Foto: Oslobođenje

Reprezentativci BiH u Jerevanu

Ćiro odlučio:Supić počinje od prve minute

Reprezentativci BiH su danas odletili put Armenije, a selektor Miroslav Blažević otklonio je jednu dilemu što se tiče početnih 11. Ćiro je tako odlučio da će na golu naše reprezentacije od samog početka stajati Nemanja Supić.

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine imao je dilemu koga staviti na gol bh. tima od prve minute, Nemanju Supića ili Asmira Begovića. Izbor zaista nije bio lagan, ali se Ćiro uoči odlaska za Armeniju ipak odlučio prednost dati Supiću, koji se pokazao kao dobar izbor u dosadašnjem dijelu kvalifikacija.

Osim toga, Ćiro je odlučio susret početi sa dva igrača u samom vrhu napada. Tako će u bh. nacionalnom dresu od početka u napadu zaigrati Vedad Ibišević i Edin Džeko. To, međutim, znači da će se neko od igrača sa sredine terena povući na klupu.

Odbrana je sigurna: Spahić, Nadarević, Jahić i Salihović. Susret u Armeniji bi još trebali početi Vladavić, Rahimić i Ibričić i jedina preostala Ćirina dilema je: Samir Muratović ili Miralem Pjanić.

Susret između Armenije i Bosne i Hercegovine na programu je sutra u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.