Ćiro otpustio šestoricu i još čeka pojačanja

Lista nije konačna

Ćiro otpustio šestoricu i još čeka pojačanja

Miroslav Ćiro Blaževič počeo je polako selektirati ekipu koju će pripremati za proljetni dio prvenstva u Prvoj ligi F BiH. 

Nebrojeno puta je ponovio kako ništa neće ostaviti slučaju i da su  pored Slobode i Jedinstva konkurentni za Premijer ligu BiH i Bratstvo, Rudar te GOŠK. 

Poslije današnjeg treninga, popularni Ćiro je dao odriješene ruke Edinu Fejziću, Adiju Kadiću,  Alemu Plakalu, Sadiku Hasanoviću, Almisu Kasumoviću i Eldaru Pilavdžiću. No, saznajemo  kako lista nije konačna i da će još nekoliko igrača vrlo brzo biti slobodno u potrazi za novom  sredinom.

Za sutra su najavljeni pregovori predsjednika Azmira Husića i Adnana Hadžića, bivšeg golmana  Rudara, Zrinjskog i Željezničara. Ukoliko se postigne dogovor, jedan od sadašnja tri golmana će  sasvim sigurno dobiti otkaz.

Također, Blažević traži dva igrača u veznom redu, napadača i jednog beka. U opticaju je  nekoliko imena, a na probu je iz Makedonije došao Ardit Shaquiri.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.