Ćiro: Razočaran sam

Nakon susreta

Ćiro: Razočaran sam

Selektor našeg nacionalnog tima Miroslav Ćiro Blažević nakon susreta nije bio zadovoljan, a posebno je razočaran igrom našeg srednjeg reda.

"Razočaran sam što nismo bili koncentrisani i što nismo iskoristili prilike. Lako je mom kolegi na klupi Španije sada sipati komplimente na naš račun. Vjerujte da sam i ja isti, kad zavalim nekom pet komada, onda sve najbolje o njemu pričam", rekao je Ćiro u svom stilu te dodao:

"Izveo sam najjaču ekipu radi obaveze prema ovim divnim navijačima. Najveća sreća je što nije bilo žutih kartona. U sredini terena nismo bili na nivou i loša igra u srednjem redu uzrok je našeg poraza. Supić također nije bio na visini zadatka. Španija je jedna pod najboljih svjetskih selekcija i nije sramota izgubiti od ovakve reprezentacije."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.