Ćiro sutra objavljuje spisak

Uoči nastavka kvalifikacija za SP

Ćiro sutra objavljuje spisak

Selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević sutra će u prostorijama Nogometnog/Fudbalskog saveza objaviti spisak fudbalera na koje računa za predstojeće susrete kvalifikacija sa Armenijom i Turskom.

Nakon (neuspjele) provjere i poraza od reprezentacije Irana (2:3) na Koševu, Ćiro protiv Armenaca i Turaka u reprezentaciju neće zvati Mirnela Sadovića, Ivana Radeljića i Adisa Nurkovića. Sadović protiv Irana nije ni ušao u igru, dok su Radeljić i Nurković prilično podbacili.

Protiv Irana također nije bilo ni Elvira Rahimića, Admira Vladavića i Zlatana Muslimovića, a njihov se dolazak za kvalifikacije očekuje, dok u timu protiv Armenije neće biti Zvjezdana Misimovića, koji će pauzirati zbog žutih kartona.

Svoj debi u nacionalnom dresu Bosne i Hercegovine u predstojećim kvalifikacijama bi trebao imati golman Portsmoutha Asmir Begović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.