Ćiro zadovoljan "operacijom Uzbekistan"

Ćiro zadovoljan "operacijom Uzbekistan"

Selektor bh. nacionalnog fudbalskog tima Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević obratio se novinarima vezano za prijateljsku utakmicu sa Uzbekistanom (0:0).

Podsjetimo, kombinovani tim reprezentacije Bosne i Hercegovine, sastavljen uglavnom od fudbalera iz Premijer lige BiH, odigrao je u Tašketnu bez golova, 0:0, sa reprezentacijom Uzbekistana.

Selektor Blažević i pored remija smatra da su njegovi izabranici u ovoj utakmici pokazali mnogo.

„Odigrali smo dobar susret, sa jakim protivnikom, jer iako Uzbekistan nema neko 'ime' u fudbalskom svijetu uvjeravam vas da je riječ o veoma dobroj reprezentaciji. Zadovoljan sam i ponosan onim što sam mogao vidjeti na ovoj utakmici. Od ovih igrača koji su igrali u susretu sa Uzbekistanom ima materijala i za A tim i sigurno je da ćemo u budućnosti na neke od ovih fudbalera moći računati“, rekao je Ćiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije