Ćiro želi na klupu BiH: Mogu odvesti Zmajeve na EP 2016.

Želi naslijediti Safeta Sušića

Ćiro želi na klupu BiH: Mogu odvesti Zmajeve na EP 2016.

Prema pisanjima medija iz susjedne Hrvatske, Safeta Sušića na klupi našeg nacionalnog tima želi naslijediti i Miroslav Blažević koji je trenutno trener Zadra. 

Popularni Ćiro u svom stilu izjavio je kako je on jedini čovjek koji može gararntirati da će BiH odvesti na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. 

''Ja sam jedini čovjek koji garantira da će naša draga reprezentacija biti dio spektakla u Francuskoj, znam mogućnosti ove reprezentacije i siguran sam da bismo pregazili sve protivnike u grupi i završili na prvom ili drugom mjestu'', samouvjereno je kazao Blažević.

Podsjetimo, Blažević je već jednom vodio reprezentaciju BiH, tačnije u periodu između 2008. i 2009. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti