Ćiro: Želim Anasa Sharbinija u repki
Ćiro u društvu dijamanta

Selektor bh. tima u svom stilu

Ćiro: Želim Anasa Sharbinija u repki

Miroslav Blažević nastavlja šarmirati sve redom. Popularni Ćiro, selektor naše A reprezentacije gledao je revanš meč drugog pretkola Evropske lige u Rijeci u kojem je domaća ekipa sa 3:0 nadigrala luksemburški Differdange.

Tom prilikom oduševio ga je Anas Sharbini koji je pružio sjajnu partiju, a ujedno je postigao gol kakav se rijeto viđa.

Popularni Ćiro je u svom stilu za hrvatske medije izjavio:

”Želim Anasa vidjeti u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Mislim da ne bi trebao čekati da ga se sjete ’ovi Markovićevi”, izjavio je Ćiro, a prenosi index.hr.

Bh. selektor nastavio je na isti način:

”On u ovom trenutku vrijedi barem 10 miliona eura. S njim u momčadi bio bih 30 posto bliže mom velikom cilju, a to je plasman u Južnu Afriku. Da je pogodak poput ovog postignut u nekoj od najjačih europskih liga umjesto na Kantridi, godinama bi se vrtio na televiziji i gledao bi ga cijeli svijet. Igraču kao što je on samo treba dati pravu priliku, a omalovažavanje njega smatram sviranjem k….”, naglasio je Ćiro.

Naravno, šanse da Anas obuče bh. dres nisu realne. Njegov otac je Jamal je Sirijac, a mama Riječanka.

”Moramo pronaći pravno uporište za to”, završio je Ćiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti