Ćiro zove Aračića koji (ne)igra za Hajduk
Da li Ćiro griješi u slučaju Aračića?!

Selektor tvrdi da je našao štopera za BiH

Ćiro zove Aračića koji (ne)igra za Hajduk

Miroslav Ćiro Blažević tvrdi kako je našao rješenje za zadnju liniju našeg nacionalnog tima, jer za narednu utakmicu planira pozvati Antu Aračića, štopera Hajduka iz Splita.

“Pronašao sam igrača za nas. Lijevi stoper kakav nam treba. Nadam se da ćemo organizovati utakmicu u februaru kako bih pozvao i provjerio Aračića. Iako je rođen u Hrvatskoj, porijeklom je iz BiH i može igrati za nas“, rekao je Blažević danas za „Avaz“.

Aračić je rođen 28. septembra 1981. u Imotskom. U karijeri je igrao za Zagreb, Imotski, Segestu, Posušje, belgijski Ostende i Brisel, te prašku Slaviju. U 2008. godini je potpisao za Hajduk, a ove je sezone za Splićane odigrao je samo jednu utakmicu!

Zbog toga, postavlja se logično pitanje, da li je Aračić zaista rješenje u odbrani reprezentacije BiH u odlučujućim susretima kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo „Južnoafrička Republika 2010“?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.