Ćiru raduje povratak Misketa
Miroslav Ćiro Blažević

Turci su za svaki respekt

Ćiru raduje povratak Misketa

Za nekih 48 sati na Bilinom Polju počeće utakmica između Bosne i Hercegovine i Turske, nakon koje bi se trebalo znati ko će od ove dvije selekcije obezbijediti baraž za odlazak na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Južnoj Africi.

Selektor naših fudbalera, Miroslav Blažević, oprezan je uoči gostovanja Turaka na Bilinom Polju.

"Teško je bilo šta najaviti, reći. Sve što smijem obećati u ovom trenutku je da ću svoje izabranike na terenu forsirati da igraju i iznad svojih mogućnosti. To je oprobana formula uspjeha, jer bez velikog motiva i htijenja nećemo se moći nositi sa jednom velikom reprezentacijom, kakva je bez ikakve sumnje Turska", rekao je Ćiro.

Svoje mjesto među prvih 11 nakon odrađene suspenzije zbog žutih kartona ponovo će dobiti virtuoz Wolfsburga Zvjezdan Misimović.

"Presretan sam što se Zvjezdan vraća u ekipu. S njim i bez njega na terenu, nismo ista momčad. Njegov povratak mi uliva optimizam, jer se radi o jednoj svjetskoj klasi fudbalera", dodao je Ćiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije