Cisse i Mathieu dobili poziv Blanca

Francuska u velikim problemima

Cisse i Mathieu dobili poziv Blanca

Djibril Cisse i Jeremy Mathieu su dva nova imena na spisku Laurenta Blanca, nakon što se selektor reprezentacije Francuske suočio sa brojnim povredama.

Nakon što je ostao bez nekoliko igrača zbog povreda, Laurent Blanc odlučio se uputiti naknadni poziv za Cissea, napadača Lazija i Mathieua, lijevog beka Valencije.

Selektor francuske reprezentacije ostao je bez Karima Benzeme, Francka Riberyja, Bacaryja Sagne, Blaise Matuidija, Erica Abidala...

Izgleda da će Blanc morati uputiti još jedan naknadni poziv, jer se povrijedio Kevin Gameiro, koji sigurno neće biti spreman za Albaniju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.