Cisse: Sanjam o prelasku u Real Madrid

Napadač Newcastlea priznao

Cisse: Sanjam o prelasku u Real Madrid

Napadač Newcastle Uniteda, Papiss Cisse priznao je da bi u budućnosti volio preći u neki veći klub a kao svoj prvi izbor naveo je Real Madrid.

"San mi je da igram za najveće klubove i da osvojim Ligu prvaka. Kao dječak sam jako volio Real Madrid i to se ni sada nije promijenilo. Volio bih jednog dana zaigrati za njih", kazao je Cisse te je dodao:

"Sretan sam za sada u Newcastleu. Ovo je veliki klub, ali opet ne velik kao Manchester United ili Manchester City".

Senegalac koji je za oko 12 miliona eura stigao na St. James Park iz ekipe Freiburga, će od iduće sezone sa Svrakama igrati evropske utakmice, a imaju šansu i da se izbore za mjesto koje vodi u Ligu prvaka ukoliko na Goodisonu savladaju Everton, a Tottenham kiksa na svom terenu protiv Fulhama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.