Cisse sigurno ostaje u Freiburgu

Cisse sigurno ostaje u Freiburgu

Papiss Cisse sigurno neće napustiti Freiburg u jaunarskom prelaznom roku. Čelnici tima sa stadiona Badenova odbili su ponudu Wolfsburga od 12 miliona eura za senegalskog napadača.

Cisse se pridružio Feriburgu prije godinu dana i za to vrijeme je etablirao u jednog od najboljih napadača u Bundesligi.

Senegelac je svojim golovima ove sezone najviše dobrinio da se njegova ekipa trenutno nalazi na sedmom mjestu.

Wolfsburg je očajnički želio naći Džekinu zamjenu. Glavni kandidat je bio Cisse, no ponuda Vukova od 12 miliona eura je dobijena.

Tim iz grada automobila je nakon toga potpisao kongoanskog napadača iz Monaca, Dieumercija Mbokanija.

"Cisse definitivno ostaje ovdje, nema sumnje u to. To se može uzeti zdravo za gotovo", rekao je generalni menadžer Freiburga, Dirk Dufner.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.