Cisse u Panathinaikosu

Cisse u Panathinaikosu

Edmir Škorić

Nekadašnja zvijezda Liverpoola i Marseillea, Djibril Cisse, proveo je prošlu sezonu na posudbi u Sunderlandu, a kako je jednogodišnja posudba sa engleskim timom završena, Francuz će karijeru nastaviti u grčkom Panathinaikosu.

27-godišnji napadač Marseillea od sljedeće sezone igrat će u grčkom Panathinaikosu. Djibril Cisse prošlu je sezonu proveo na posudbi u Sunderlandu, a u Grčku je već jučer stigao, gdje će obaviti liječnički pregled i dogovoriti detalje oko njegova transfera, piše na službenoj stranici Grka.

Financijski uvjeti ugovora nisu otkriveni, a sportski dnevnik L'Equipe očekuje se da Francuz potpiše četverogodišnji ugovor. Novi napadač Panathinaikosa ostao je poznat po raznoraznim frizuarama, te strašnim lomom noge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.