Čitajte SportSport.ba na svom mobitelu

m.SportSport.ba

Čitajte SportSport.ba na svom mobitelu

SportSport.ba

Dosadno vam je na poslu, na odmoru u školi? Ne želite trčati kući da saznate rezultate i dešavanja sa sportskih terena? Želite pristup odmah i na svakom mjestu, ali ne želite satima učitavati komplikovane i skupe stranice.
SportSport.ba omogućio je jednostavan i brz pristup svojim stranicama i putem mobitela. Jednostavno ukucajte m.SportSport.ba u browser svog mobitela i uđite u naš svijet sporta. Duplo više informacija! Duplo više sporta! …od sada i na vašem mobitelu.

m.SportSport.ba donosi jednake podatke kao i klasični portal SportSport.ba. Sve vijesti pojavljuju se istovremeno na oba portala. Za one koji vole diskutovati o dešavanjima na sportskim terenima omogućili smo brz i jednostavan pristup našem forumu. Sada i uz pomoć mobitela možete čitati i ostavljati poruke na našem forumu. Interesuju vas slike sa terena? m.SportSport.ba i to omogućava. Interesuju vas golovi sa utakmica? m.SportSport ba daje video zapise mnogih golova naših internacionalaca.

m.SportSport.ba donosi i rasporede utakmice, rezultate i tabele za više od 100 liga, sa naglaskom da domaći sport! Sve što trebate uraditi jeste ukucati m.SportSport.ba u browser na svom mobitelu i odabrati opciju “tabele”.

U postavkama mobilnog portala omogućili smo svim korisnicima da prikaz prilagode svom mobitelu. Ne želite slike, želi brzo učitavanje? Jednostavno uđite u postave i isključite prikaz. Vaš mobilni aparat nije nov i skup? Vama najviše odgovara stari “wap” prikaz vijesti? Uđite u postavke i odaberite opciju “basic”.

Dajte nam sugestije i predložite kako da unaprijedimo uslugu. O mobilnom portalu m.SportSport.ba disukujte ovdje.

SPREMNI ZA 3G!


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti