City demantovao ponudu za Messija

City demantovao ponudu za Messija

Nakon što se u španskim medijima pojavila informacija da Manchester City želi Lea Messija, oglasili su iz ovog premijerligaša.

U pojedinim španskim medijima pojavila se informacija da je Manchester City dao ponudu Barceloni za njenog fudbalera Leo Messija. Iako je činjenica da je Messi igrač svjetske klase, Manchester City nije prišao ovom igraču, niti je ikakve ponude bilo“, navodi se u zvaničnom saopštenju englesog premijerligaša.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti