City dogovorio Di Mariu i Luiza?

Premiership

City dogovorio Di Mariu i Luiza?

Izvor blizak Benfici dao je britanskim medijima informaciju kako je Manchester City već dogovorio transfer Angela Di Marie i Davida Luiza iz Benfice u redove Manchester Cityja.

City je navodno platio 40 miliona funti za argentinsko lijevo krilo, Angela Di Mariu, dok je za brazilskog štopera, Davida Luiza, platio 30 miliona funti. Ovaj dvojac se već duže vremena povezuje sa Chelseajem, Manchester Unitedom, Barcelonom, Realom i još nekim klubovima, ali se čini da je City dobio bitku za njih.

Di Maria se od dolaska u redove portuglaskog velikana nametnuo kako jedan od najboljih ljevaka današnjice, dok je David Luiz ove sezone bio jedan od najboljih igrača Benfice. Benfica u posljednjem kolu treba bod protiv Rio Avea kako bi nakon četiri godine postala prvak, a ovaj dvojac je imao glavnu ulogu u tome.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.