City i Real željeli Borriella

City i Real željeli Borriella

Edmir Škorić

Marco Borriello se zadnjeg dana prijelaznog roka pridružio ostatku Romine momčadi, a njegov menadžer Tiberio Cavalleri ističe kako je italijanski reprezentativac odbio Manchester Ciyt, te je imao i ponudu madridskog Reala.

"Menadžer Cityja Roberto Mancini me u ponedjeljak nazvao i razgovarali smo. Htio je Marca u Ligi prvaka, ali sam mu rekao da njega zanima samo igranje u Ligi prvaka, zbog čega je i izabrao Romu".

No, nije City, pored Rome, bio jedini zaintersovani klub za 28-godišnjeg napadača koji je sezonama nastupao za Milan.

"Potom je u utorak stigao poziv iz Real Madrida. Ali, Karim Benzema nije otišao u Marseille i ta opcija je otpala", dodaje Cavalleri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.