City i Tottenham u borbi za Palacia

Januarski prelazni rok

City i Tottenham u borbi za Palacia

A. Beganović

Tottenham i Manchester City vode pravi mali "rat" oko dovođenja u svoje redove sjajnog fudbalera Wigana, Wilsona Palacia.

Sjajni reprezentativac Hondurasa, Wilson Palacio, u dresu Wigana igra sezonu iz snova. Njegove sjajne partije nisu ostale nezapažene, pa ovog fudbalera u svojim redovima žele vidjeti brojni engleski Premierligaši, od koji su najuporniji Tottenham i Manchester City.

Iako je Palacio bio sve dogovorio sa čelnicima "pijetlova", koji su bili spremni dati 14 miliona funti za njegove papire, čelnici Wigana su rano jutros odustali od posla, jer kako navode engleski mediji, bogati vlasnici Cityja su se umiješali u ovaj posao i poslali još veću ponudu Wiganu za Palacia.

Da li će ovaj sjajni fudbaler iz Hondurasa postati član Tottenhama ili Cityja osta je nam da vidimo u nekoliko narednih dana.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.