City ne namjerava kupovati u januaru

Hughes zadovoljan ekipom

City ne namjerava kupovati u januaru

Trener Manchester Citya Mark Hughes otkrio je kako njegova ekipa u januarskom prelaznom roku neće dovoditi skupa pojačanja.

Prošlog januara su na Eastlands stigli Nigel de Jong, Craig Bellamy, Shay Given i Wayne Bridge, ali Hughes smatra kako neće ponoviti prošlu godinu.

"Morali smo kupovati prošlog januara i kupili smo stvarno dobre igrače. Međutim, sada izgledamo jako i imamo dobro ekipu, te smatram kako nema razloga dovoditi velika pojačanja ovog januara", rekao je trener Manchester Citya.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.