City nije poslao ponudu za Eriksena

City nije poslao ponudu za Eriksena

Iz Manchester Cityja su se oglasili da nisu poslali ponudu Ajaxu za talentovanog veznjaka, Christiana Eriksena.

Mladi Danac povezivao se sa brojnim evropskim klubovima, a nedavno je Eriksenov agent izjavio da su Građani poslali konkretnu ponudu.

Roberto Mancini je potvrdio da je zainteresovan za dovođenje četiri ljetna pojačanja, ali iz Cityja su negirali da su poslali ponudu za 19-godišnjeg Danca.

Klupski glasnogovornik je rekao: "Manchester City snažno odbacuje sve navode da se poslali bilo kakvu ponudu za Eriksena".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.