City nudi Adebayoru 170.000 funti sedmično

Sve bliže popularnim Građanima

City nudi Adebayoru 170.000 funti sedmično

Adnan Beganović

Nakon što su engleski mediji jučer objavili da City za Adebayora Arsenalu nudi 20 miliona funti, današnje vijesti sa Otoka govore da je ovaj transfer gotovo završen te da će napadač Topnika od naredne sezone najvjerovatnije predvoditi napad popularnih Građana.

Prema pisanju The Daily Maila, Manchester City ponudio je Adebayoru 170.000 funti sedmično i kako navodi ovaj engleski list, on će tu ponudu najvjerovatnije i prihvatiti.

The Daily Mail navodi da bi odlaskom Adebayora zadovoljni bili i u Arsenalu, jer menadžer Topnika Arsene Wenger ne može više trpjeti njegovu narav i stalne svađe sa saigračima, a pogotovo sa Nicklasom Bendtnerom.

Ukoliko bi Građani realizirali ovaj transfer, onda slobodno možemo reći da bi u narednoj sezoni imali napadački dvojac (Tevez, Adebayor) koji bi svakoj odbrani u Premiershipu mogao zagorčati život.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.