City poslao Razaka u Anži na posudbu

City poslao Razaka u Anži na posudbu

Edmir Škorić

Veznjak Obale Slonovače i Manchester Cityja Abdul Razak igrat će do kraja sezone u Anžiju kao posuđen igrač.

Razak je u City došao 2010. godine iz Crystal Palacea, ali nije uspio da se izbori za prvu momčad, iako je debitovoa u februaru 2011. godine u pobjedi Cityja nad WBA-om, kada je ušao umjesto Davida Silve.

Uspio je u tri godine na Etihadu odigrati sedam utakmica. Nakon što je bivao posuđen Portsmouthu, Brightonu, Hove Albionu i Charltonu, ovo je njegovo četvrto privremeno napuštanje Građana.

Njegova posudba u Anži traje do 30. juna 2014. godine. S Anžijem će igrati Evropsku ligu, a klub iz Mahačkale igra u grupi sa Tottenhamom, Sheriffom, Tromsom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti