City povećao ponudu za Kaku
Kaka seli u Manchester?

Transfer na pomolu

City povećao ponudu za Kaku

Edmir Škorić

Nevjerovatnu ponudu City je poslao Milanu, nakon 120 miliona eura, nova ponuda za brazilskog "superstara" sada iznosi 271 milion eura. Bilo bi pravo ćudo da "rossoneri" i Kaka odbiju ovu ponudu.

Po pisanju The Suna inače najčitanijeg britanskog magazina, veznjak Milana i Brazila na pragu je Citya, a kako i nebi kada Englezi iz dana u dan povećavaju svoju cifru.

Isti magazin piše kako je nova ponuda teška nevjerovatnih 271 miliona eura, što je do sada najveća cifra povezana sa nekim igračem.

Najprije je Milan dobivao 100 miliona eura, uz dodatnih 82 miliona eura koji bi bili namijenjeni za plate brazilskog reprezentativca. Kaka nije bio spreman preći u Milan, njegov otac silno je želio da Ricardo pređe u City, ipak Kaka voli Milan jer je tu postao pravi igrač. ali i ne vidi Englesku kao dobru opciju za njega.

Šeik Mansour, inače vlasnik kluba iz Manchestera Kaku želi u dresu "nebesko-plavih", pregovori sa Italijanima su u punom zamahu, i bilo bi pravo čudo da poslije ove ponude Kaka ostane u dresu "rossonera". 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.