City pregovara sa Napolijem oko Lavezzija

City pregovara sa Napolijem oko Lavezzija

Giorgio De Giorgis, agent Roberta Mancinija, otkrio je da Manchester City u pregovorima sa Napolijem oko argentinskog napadača Ezequiela Lavezzija.

Građani traže zamjenu za Carlosa Teveza koji će ovog ljeta napustiti Eastlands. To bi mogao biti Ezequiel Lavezzi kojeg City prati već nekoliko mjeseci.

"City je u pregovorima sa Napolijem u posljednjih nekoliko mjeseci, bez obzira kakva je situacija sa Tevezom. City je pregovarao sa Napolijem oko Lavezzija", rekao je De Giorgis, dodavši:

"Manchester City bi mogao u transfer uključiti i jednog igrača. Međutim, ne znam za kojeg igrača bi Napoli bio zainteresovao. Mislim da bi to mogao biti samo Barry".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti