City se pojačava: Demichelis na liječničkim pregledima

Džeko dobija novog saigrača

City se pojačava: Demichelis na liječničkim pregledima

A. Beganović

Argentinski odbrambeni fudbaler Martin Demichelis pojačat će Manchester City ukoliko uspješno prođe liječničke preglede kojima je trenutno podvrgnut.

Naime, kako javlja Sky Sport Demichelis se trenutno nalazi na liječničkim pregledima u Manchesteru i ukoliko iste uspješno prođe postat će saigrač našeg Edina Džeke.

Njegov dosadašnji klub Atletico Madrid na ime obeštećenja će dobiti pet miliona eura, što je sjajan posao ukoliko se uzme u obzir to da je Demichelis u Atletico stigao prije par mjeseci iz Malage kao slobodan igrač.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.