City se uključuje u utrku za Modrića

Građani pripremili 30 miliona funti

City se uključuje u utrku za Modrića

Manchester City uašao je u utrku sa Chelseajem i Manchester Unitedom za veznjaka Tottenhama, Luku Modrića, piše Daily Mail.

Modrić je povezivan sa prelaskom na Old Trafford, a navodno sada Manchester City sprema 30 miliona funti za hrvatskog reprezentativca.

Građanima neće biti lako dovesti Modrića s obzirom da su United i Chelsea veoma zainteresovani za njega, a tim sa Stamford Bridgea može se sigurno parirati Cityju sa ponudama.

Mancini već stvara ekipu koja će se naredne sezone takmičiti u Ligi prvaka, a Modrić je njegova velika želja. Ono što ide u prilog Cityju jeste da bi mogli hrvatskom reprezentativcu utrostručiti platu koju trenutno ima na White Hart Laneu.

"Ako ponuda bude dobra za Tottenham, a i za mene također, onda je moguće da odem", rekao je nedavno Modrić.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.