City sprema ponudu za De Rossija

Italijanski reprezentativac seli na Ostrvo?

City sprema ponudu za De Rossija

Kako prenosi Sportmediaset, Manchester City sprema veliku ponudu za veznjaka Rome i italijanske reprezentacije, Daniele De Rossija.

Italijanski reprezentativac je od ranije poznat treneru Manciniju, iz vremena dok je radio u Italiji i menadžer Citya bi ga rado doveo na Etihad stadion. De Rossijev ugovor sa Romom istječe na kraju sezone, a još uvijek se špekuliše da ga neće produžiti i da bi mogao napustiti Vučicu.

Građani su, navodno, spremni ponuditi petogodišnji ugovor italijanskom reprezentativcu, po kojem bi zarađivao devet miliona funti godišnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.