City spremio 135 miliona funti za pojačanja

Nemoralne ponude...

City spremio 135 miliona funti za pojačanja

Manchester City pretrpio je finansijske gubitke u posljednjoj godini u visini od 32 miliona funti, ali to ih neće spriječiti da potroše mnogo više.

Prebogati Arapi, vlasnici kluba, odobrili su čak 135 miliona funti koji će otići na pojačanja u naredne dvije sezone.

City je već izdvojio na desetine miliona za pojačanja u vidu Robinha, Shaya Givena, Nigela de Jonga, Craiga Bellamya ili Shauna Wright-Phillipsa, ali im to nije donijelo nikakve rezultate, barem za sada, jer se trenutno nalaze na tek 11. mjestu Premier lige Engleske.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.