City spremio ponudu i za Lukakua?!

Daily Mail tvrd

City spremio ponudu i za Lukakua?!

Edmir Škorić

Manchester City je spreman ući u pregovore sa Anderlechtom kako bi doveo mladog belgijskog napadača Romelu Lukakua, tvrdi britanski Daily Mail.

"Novi Drogba", kako već duže vrijeme mediji opisuju 17-godišnjeg napadača i jednog od najvećih svjetskih talenata, na meti je Real Madrida i Chelseaja, piše britanski Daily Mail, ali čini se da pomenuti klubovi nisu spremni platiti onoliko koliko jest City.

Lukaku je ranije izjavio kako u januaru neće napuštati rodnu domovinu, a također je istakao kako je njegov san zaigrati za Real.

Građani su, navodno, spremili ponudu od 18 miliona eura, a pomalo je nelogično da menadžer Cityja Roberto Mancini dovede i Džeku i Lukakua, obzirom da u momčadi već ima Teveza, Balotellija, Adebayora, pa i Santa Cruza...

Pitanje je, zapravo, hoće li bar jedan u zimskom prijelaznom roku potpisati ugovor sa trenutno drugoplasiranom engleskom momčadi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.