Cityju Džeko skup, okreću se Hulku?

Britanski Daily Mirror tvrdi

Cityju Džeko skup, okreću se Hulku?

Edmir Škorić

Manchester City i dalje traga za kvalitetnim napadačem, iako ih već nekoliko takvih već ima u svojim redovima. Najnoviji na "listi iz snova" našao se napadač Porta Hulk.

Postigavši 11 golova u portugalskom prvenstvu, Hulk se automatski našao na radaru brojnih evropskih 'velikana'.

24-godišnji ponajbolji igrač Porta se, navodno, našao na listi želja Cityjeva menadžera Roberta Mancinija. Iako su Građani "ludi" za Edinom Džekom, čini se da je čak i njihovom bogatom vlasniku previše izdvojiti 50 miliona funti koje želi Wolfsburg za našeg reprezentativca.

Stoga, britanski Mirror vjeruje da su se na Eastlandu okrenuli Hulku, potencijalnom brazilskom golgeteru koji bi, eventualnim dolaskom u Manchester, dobio zadatak da pomogne Tevezu u vrhu napada.

U međuvremenu, moguće je da City ostane bez dva napadača Emmanuel Adebayor se sve učestalije spominje kao novo pojačanje Juventusa, dok je Paragvajac Roque Santa Cruz također na izlaznim vratima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.