Defanzivac Jedinstva optimističan pred Troglav

Čizmić: Donijet ćemo tri boda iz Livna

Jesenji prvak Prve lige Federacije BiH, ekipa Jedinstva, sutra će u okviru 18. kola gostovati fenjerašu  Troglavu iz Livna. 

Nogometaš Jedinstva, Fadil Čizmić, posebno je optimističan pred sutrašnji duel  bivših premijerligaša i najavljuje pobjedu svoje ekipe. 

Bišćani su u prvoj utakmici slavili sa minimalnih 1:0 golom Kahrimanovića, a ulogu favorita i ovaj  put ima Jedinstvo koje će u Livnu tražiti iskupljenje za prosute bodove u prošlosedmičnoj utakmici s  Igmanom. 

"Uoči utakmice s Troglavom, mi idemo dole da dobru utakmicu odigramo i normalno donesemo nova  tri boda. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipu Troglava respektujemo, tako da ćemo odigrati tamo jednu dobru utakmicu i donijeti  tri boda Pod boriće“, kazao je Čizmić za SportSport.ba, a potom se osvrnuo na ekipu Troglava. 

"Ekipu Troglava poznajemo dosta dobro, tu su ostala tri četiri iskusna igrača, ostalo su sve juniori  iz omladinskog pogona, ali to nam neće olakšavati situaciju. Nećemo podcijeniti ekipu i idemo da  donesemo bodove", kazao je na kraju Čizmić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.