Defanzivac Jedinstva

Čizmić: Idemo "pravdati" tri boda izgubljena u Tuzli

U sklopu 21. kola Prve lige Federacije BiH, nogometaši Jedinstva sutra će Pod borićima ugostiti ekipu Radničkog iz Lukavca.

Iako su u prošloj utakmici doživjeli poraz od Slobode (2:0), Bišćani nisu klonuli duhom pa sa optimizmom dočekuju sutrašnju utakmicu.

"Očekivanja uoči sljedeće utakmice su takva da idemo pravdati izgubljena tri boda i učinit ćemo sve da dođemo do važne pobjede koja će nas ostaviti u utrci za prvo mjesto", kazao je za SportSport.ba defanzivac Fadil Čizmić koji se pokazao kao važan kotač u mehanizmu igre Ervina Smailagića.

"Uz zalaganje svih igrača koji će u subotu istrčati u prvih jedanaest, dat ćemo svoj maksimum, pobijediti Radnički i onda ćemo ići od utakmice do utakmice, te izboriti prvo mjesto u Prvoj ligi Federacije BiH", dodao je na kraju Čizmić. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.