Čizmić: Pobjeda bi nas ostavila u utrci za Premijer ligu

Jedinstvo dočekuje Podgrmeč

Čizmić: Pobjeda bi nas ostavila u utrci za Premijer ligu

Nakon minimalnog poraza u Banovićima, Jedinstvo će u susretu 26. kola dočekati ekipu Podgrmeča koja se bori za opstanak u Prvoj ligi  Federacije BiH. 

Bišćani su u jesenjem dijelu prvenstva slavili sa 1:3, a ista očekivanja imaju i u ovom susretu, iako neće moći računati na nekoliko  standardnih prvotimaca. 

"Što se tiče očekivanja, čeka nas jedan težak meč, gdje ekipa Podgrmeča dolazi rasterećena. Mi ulazimo bez standardna tri igrača koja  odrađuju žute kartone". 

"Uz podršku naše vjerne Sile nebeske ostvarit ćemo povoljan rezultat i osvojiti tri boda koja nas ostavljaju u utrci za  Premijer ligu i nadam se dalju borbu za prvo mjesto sa ekipom Slobode“, kazao je za naš portal defanzivac Jedinstva Fadil Čizmić. 

Utakmica između Jedinstva i Podgrmeča na rasporedu je sutra s početkom u 17:00 sati, a sudit će je Mirza Kazlagić iz Cazina.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.