Claudio Taffarel: Diego Lopez je bio perfektan

Brazilac o odluci Josea Mourinha

Claudio Taffarel: Diego Lopez je bio perfektan

Claudio Taffarel je podržao odluku Portugalca na klupi Real Madrida Josea Mourinha da na gol stavi Diega Lopeza. 

Bivši golman Brazila i Galatasaraya, a sada trener golmana u turskom šampionu rekao je kako je Mourinho donio pravu odluku, te da je Lopez trenutno u odličnoj formi. 

 

"Vjerujem da je odluka koju je donio Mourinho ispravna. Diego Lopez je bio sjajan od dolaska u Real Madrid. On je starter i zaslužuje da bude starter. Mislim da je u boljoj fizičkoj i psihičkoj formi, ima odlične reflekse. Gledao sam ga protiv Manchestera i bio je perfektan," riječi su Taffarela. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.