Cleo: Pristao bih igrati za Srbiju

Napadač Partizana za "Sport"

Cleo: Pristao bih igrati za Srbiju

Edmir Škorić

Brazilski internacionalac i napadač beogradskog partizana Cleo u sjajnoj je formi ove sezone, te ističe kako bi rado pristao igrati za Srbiju ukoliko ga pozovu.

Cleo je postigao šest golova na pet evropskih mečeva, te postoji mogućnost da se Brazilcu ponudi srbijanski pasoš, te da u skoro vrijeme zaigra za Orlove. Ni Cleo nema ništa protiv toga.

"Ako bi me selektor pozvao, naravno da bih razgovarao sa njim i ako bi me želio u reprezentaciji, igrao bih za Srbiju", prenosi srbijanski list 'Sport' izjavu Partizanovog napadača.

Brazilac vjeruje u Partizanov plasman u grupnu fazu Lige prvaka, unatoč 2:2 iz prve utakmice s belgijskim Anderlechtom.

"Svi u klubu iskreno vjerujemo da Partizan može da eliminiše Anderlecht, jer je i prvi meč pokazao da Begijanci nisu toliko bolja ekipa koliko se mislilo. Volio bih da nastavim golgetersku seriju i u Briselu, ali mi je mnogo bitnije da se Partizan plasira u Ligu prvaka".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.