Cleo sve dogovorio sa Guangzhouom

Cleo sve dogovorio sa Guangzhouom

Brazilski napadač, Cleo napustit će Partizan i potpisati za kineski Guangzhou. Tražilo ga je nekoliko evropskih klubova, no odlučio se za ovakav potez. Imao je i razloga.

Cleo je otputovao u Hong Kong gdje se njegov budući klub priprema. Partizan će za Brazilca dobiti nešto više od tri miliona eura.

Sada je jasno zašto se Brazilac odlučio na ovakav potez pored ponuda nekih evropskih klubova. Naime, potpisat će trogodišnji ugovor prema kojem će zarađivati oko milion eura godišnje.

Brazilac je mnogo pomogao Partizanu. Svojim golovima pomogao im je da se domognu Lige prvaka, te da dominira na domaćoj sceni. Također, donio im je veliku zaradu. Doveli su ga za 400 000 eura, a sada su ga prodali za nešto više od tri miliona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti