Clichy dobio ponudu od engleskog velikana

Nakon raskida ugovora sa Cityjem

Clichy dobio ponudu od engleskog velikana

Francuski defanzivac Gael Clichy neće imati problema kada je u pitanju pronalazak novog kluba.

On je prije nekoliko dana završio saradnju sa Manchester Cityjem koji mu nije ponudio novi ugovor, ali odmah su stigle druge ponude za ovog defanzivca.

Prije nekoliko dana se spominjao odlazak u PSG, ali čini se kako bi na kraju Clichy mogao ostati u Premiershipu. Naime, kako prenosi The Sun, Liverpool je ponudio ovom fudbaleru dvogodišnji ugovor kako bi preselio na Anfield. 

Podsjetimo, Redsi imaju velikih problema sa pozicijom lijevog beka, a Clichy bi mogao da bude baš ono što im treba. Ovaj 31-godišnji Francuz je tokom karijere igrao za Cannes, Arsenal i Mancester City. U reprezentaciji je odigrao 20 mečeva.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti