Clichy želi ostati u Arsenalu

Clichy želi ostati u Arsenalu

Mnogo se govorilo o odlasku Gaela Clichyja iz Arsenala, no francuski defanzivac je potvrdio da se to neće dogoditi.

Clichy se nije uspio dogovoriti sa Arsenalom oko produživanja ugovora, ali opet nema namjeru napuštati Emirates.

"Kada sam došao u Arsenal želio sam napredovati u osvojti naslov, to je normalno za svakog igrača. Wenger me nagovorio da dođem ovdje u vrijeme kada sam imao ponude drugih klubova", rekao je Clichy, dodavši:

"Moja sadašnjost i budućnost je sa Arsenalom. Obavljam pregovore oko produživanja ugovora preko mog agenta, tako da se mogu skoncentrisati samo na nogomet".

"Znam da postoje špekulacije o mom odlasku. Uvijek sam želio biti u klubu sa kojim sam povezan. Novac je važan, ali nije presudan. Sve što želim jeste osvajanje naslova. To mi je cilj", dodao je lijevi bek Topnika.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.