Cocalić iz Želje u Sarajevo?
Edin Cocalić

Na Koševu žele stopera sa Grbavice

Cocalić iz Želje u Sarajevo?

Suspendovani fudbaler Željezničara Edin Cocalić mogao bi karijeru nastaviti u najljućem rivalu plavih, Sarajevu.

Cocalić već neko vrijeme nije u kombinacijama trenera Željezničara Amara Osima, koji ga je suspendovao zbog odugovlačenja pregovora oko produžetka ugovora. Cocalić u januaru definitivno napušta Grbavicu, samo je pitanje hoće li to biti klub iz inostarnatva, ili Cocalić prelazi na Koševo.

U cijelu se priču oko Cocalića uključilo i Sarajevo, iako je Cocalić u razgovoru za naš portall potvrdio da ima i nekih ponuda iz inostranstva, te da mu je želja da zaigra vani.

Ipak, u slučaju da se ovom stoperu izjalovi odlazak u inostranstvo, vrlo je izgledna opcija da ga naredne godine gledamo u bordo dresu tima sa Koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.