Cocaliću 90 minuta u pobjedi Panioniosa

Cocaliću 90 minuta u pobjedi Panioniosa


Odigrana su četiri susreta u okviru 17. kola grčke Superlige. Ekipa našeg Edina Cocalića, Panionios, slavila je protiv Panaitolikosa.

Panionios je na Neas Smirnis stadionu odmjerio snage sa Panaitolikosom, te slavio sa minimalnih 1:0. Jedini strijelac za domaće bio je Njazi Kuqi u 52. minuti. Edin Cocalić je odigrao svih 90 minuta u dresu pobjedničke momčadi.

PAOK je preokretom došao do pobjede nad Ergotelisom. Gosti su došli u vodstvo preko Vasioliosa Kotsianikoulisa, a igrala se 32. minuta. Drugo poluvrijeme donosi potpuni preokret, a ekipa iz Soluna je uz pomoć Dmitrisa Salpingidisa i Lina došla do pobjede.

Dva susreta igrala su se u ranijem terminu, a oba su okončana bez pogodaka. Snage su odmjerili Atromitos i Aris, te Kerkyra i Asteras.

Grčka Superliga, 17. kolo (nedjelja):

Atromitos - Aris 0:0
Kerkyra - Asteras 0:0
PAOK - Ergotelis 2:1 (Salpingidis 55, Lino 80 pen. / Koutsianikoulis 32)
Panionios - Panaitolikos 1:0 (Kuqi 53)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije