Coentrao i Almeida ne igraju protiv SAD-a i Gane

Propuštaju grupnu fazu

Coentrao i Almeida ne igraju protiv SAD-a i Gane

Reprezentativci Portugala Hugo Almeida i Fabio Coentrao prije vremena su završili današnji meč protiv Njemačke u kojemu je njihova reprezentacija doživjela poraz rezultatom 4:0.

I Almeida i Coentrao doživjeli su neugodne povrede zbog kojih su primorani pauzirati najmanje deset dana, što znači da je za njih dvojicu završena grupna faza, a možda i Mundijal u slučaju da Portugalci ne prođu u drugi krug Svjetskog prvenstva.

Osim pomenutog dvojca lakše povrede doživjeli su i golman Patricio te Cristiano Ronaldo, ali će oni po svemu sudeći biti spremni za utakmice protiv SAD i Gane.

Također, vrlo je vjerovatno da zbog direktnog crvenog kartona grupnu fazu propušta i defanzivac Pepe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti