Cole: Radujem se početku nove sezone

Cole: Radujem se početku nove sezone

Edmir Škorić

Novajlija u redovima Liverpoola, engleski reprezentativac Joe Cole jedva čeka da zaigra za svoju novu momčad.

Joe Cole će večeras debitovati u dresu Liverpoola, kada tim sa Anfielda igra sa makedonskim Rabotničkom u okviru trećeg pretkola Evropske lige.

"Radujem se početku nove sezone. Jedva čekam da odigram prvu svoju utakmicu u dresu Liverpoola. U pitanju je utakmica trećeg pretkola Lige Europe i nadam se da ću dobiti svoju priliku", kaže Cole, te dodaje:

"Svi znaju da bih najviše volio da igram sa Stevenom Gerrardom, ali na treneru je da donese odluku, to nije moj posao. Potrudit ću se da u svakoj utakmici pružim svoj maksimum i postignem još više nego što sam to do sada učinio".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.