Cole: Torres, stvarat ću šanse za tebe

Cole: Torres, stvarat ću šanse za tebe

Torres je i dalje predmet špekulacija, ali kako stvari stoje i ove sezone će ostati u Liverpoolu. Nakon mnogih u klubu i Joe Cole je izrazio želju da El Ninho ostane na Anfieldu.

28-godišnji Cole kaže kako je jedan od glavnih razloga njegovog prelaska iz Chelseaja u Liverpool upravo bio Fernando Torres.

''Jedan od glavnih razloga što sam došao u Liverpoola je bio što sam želio igrati sa tim velikim igračima. Idem na posao svaki dan kako bih stvorio što više šansi za Fernanda Torresa'', rekao je Cole, te odadao:

''Volim igrati sa napadačima koji igraju rame uz rame sa posljednjim igračima odbrane. Najbolji takav igrač s kojim sam do sada igrao je Hernan Crespo. Njegovo kretanje je nevjerovatno. Imao sam dobar odnos s njim i nadam se da ću imati takav odnos i sa Torresom. Moj posao je da stvaram šanse napadačima i jedva čekam da zaigram s njim.''

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.